İletişim

Politika privatnosti

Vaša sigurnost nam je važna. Iz tog razloga, vaši lični podaci koje ćete podijeliti s nama osjetljivo su zaštićeni.

Mi, Privatna poliklinika Nişantaşı, kao kontrolor podataka, sa ovom politikom privatnosti i zaštite ličnih podataka, koji lični podaci će se obrađivati ​​u koju svrhu, s kim i zašto se obrađeni podaci mogu dijeliti, naš način obrade podataka i naše pravne razloge; Cilj nam je da vas informišemo o vašim pravima u vezi sa vašim obrađenim podacima.

Vaši prikupljeni lični podaci, način prikupljanja i pravni razlog
Vaša IP adresa i informacije o korisničkom agentu koriste se samo za analitiku i kolačiće itd. će biti obrađeni pomoću tehnologija, automatskim ili neautomatskim metodama, a ponekad i dobijeni od trećih strana kao što su analitički provajderi, oglasne mreže, provajderi informacija za pretragu, pružaoci tehnologija, snimljeni, pohranjeni i ažurirani, u okviru i trajanja usluge i ugovorni odnos između nas, na osnovu uslova obrade legitimnog interesa.

Svrha obrade Vaših ličnih podataka
Vaše lične podatke koje dijelite s nama samo analizom;

Da bismo na najbolji način ispunili zahtjeve usluga koje nudimo,
Kako biste osigurali da ovim uslugama možete pristupiti i da imate koristi na maksimalnom nivou,
Da razvijamo naše usluge u skladu sa vašim potrebama
Da vas spoji sa širim pružaocima usluga u zakonskim okvirima
U cilju ispunjavanja obaveza koje proizilaze iz zakona (razmjena ličnih podataka sa sudskim i upravnim organima na zahtjev), isti će se obrađivati ​​i ažurirati u skladu sa svrhom i na odmjeren način tokom trajanja ugovora i usluge.

Kome i u koje svrhe se prikupljeni lični podaci mogu prenijeti
Vaše lične podatke koje dijelite s nama; Može se prenijeti na treća lica, institucije i organizacije u zemlji i inostranstvu, sa kojima primamo i/ili pružamo usluge za obavljanje naših aktivnosti, sa kojima smo u ugovornim odnosima, sa kojima sarađujemo, te na sudske i upravne organe nakon zahtjev, pod uslovom da se preduzmu potrebne tehničke i administrativne mjere.

Vaša prava kao osobe čiji se lični podaci obrađuju
U skladu sa članom 11. KVKK, svako može koristiti sljedeća prava podnošenjem prijave kontroloru podataka:

Učenje da li se lični podaci obrađuju ili ne,
Ako su lični podaci obrađeni, traženje informacija o tome,
Upoznavanje svrhe obrade ličnih podataka i da li se koriste u skladu sa svrhom,
Poznavajući treće strane kojima se prenose lični podaci u zemlji ili inostranstvu,
Zahtjev za ispravku ličnih podataka u slučaju nepotpune ili netačne obrade,
Zahtjev za brisanjem ili uništenjem ličnih podataka,
Zahtevajući obaveštenje o transakcijama izvršenim u skladu sa podstavovima (e) i (f) trećim licima kojima su preneti lični podaci,
Prigovarajući nastanku rezultata protiv samog lica analiziranjem obrađenih podataka isključivo putem automatizovanih sistema,
Ima pravo zahtijevati naknadu štete u slučaju gubitka zbog nezakonite obrade ličnih podataka.
Možete nas kontaktirati putem info@ozelnisantasipoliklinigi.com kako biste ostvarili svoja gore navedena prava.

Komunikacija
Potpuno ste slobodni prihvatiti ili odbiti obradu vaših osobnih podataka, što je samo potrebno, u skladu s ovom politikom privatnosti i obrade ličnih podataka, kako bismo mogli analizirati kako bismo vam mogli poslužiti. Ako nastavite koristiti stranicu, pretpostavit ćemo da ste je prihvatili, a za detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese info@ozelnisantasipoliklinigi.com.