İletişim

Πολιτική Απορρήτου
Η ασφάλειά σας είναι σημαντική για εμάς. Για το λόγο αυτό, τα προσωπικά σας δεδομένα που θα μοιραστείτε μαζί μας προστατεύονται με ευαισθησία.

Εμείς, η Private Nişantaşı Polyclinic, ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, με αυτήν την πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων, ποια προσωπικά δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία για ποιο σκοπό, με ποιον και γιατί μπορούν να κοινοποιηθούν τα επεξεργασμένα δεδομένα, τη μέθοδο επεξεργασίας δεδομένων μας και τους νομικούς μας λόγους. Στόχος μας είναι να σας διαφωτίσουμε σχετικά με τα δικαιώματά σας σχετικά με τα επεξεργασμένα δεδομένα σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέξατε, η μέθοδος συλλογής και ο νομικός λόγος
Η διεύθυνση IP σας και οι πληροφορίες του παράγοντα χρήστη χρησιμοποιούνται μόνο για αναλυτικά στοιχεία και cookies κ.λπ. θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω τεχνολογιών, αυτόματων ή μη μεθόδων και μερικές φορές λαμβάνονται από τρίτους, όπως αναλυτικούς παρόχους, δίκτυα διαφημίσεων, παρόχους πληροφοριών αναζήτησης, παρόχους τεχνολογίας, καταγράφονται, αποθηκεύονται και ενημερώνονται, εντός του πλαισίου και της διάρκειας της υπηρεσίας και συμβατική σχέση μεταξύ μας, βάσει της προϋπόθεσης επεξεργασίας του έννομου συμφέροντος.

Σκοπός Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας μόνο με ανάλυση·

Για να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις των υπηρεσιών που προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο,
Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες και να επωφεληθείτε στο μέγιστο επίπεδο,
Για να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Για να σας φέρει σε επαφή με ευρύτερους παρόχους υπηρεσιών εντός νομικών πλαισίων
Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το νόμο (κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων με δικαστικές και διοικητικές αρχές κατόπιν αιτήματος), θα υποβάλλεται σε επεξεργασία και ενημέρωση σύμφωνα με τον σκοπό του και με μετρημένο τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης και της υπηρεσίας.

Σε ποιον και για ποιους σκοπούς μπορούν να μεταφερθούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται
Τα προσωπικά σας δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτους, φορείς και οργανισμούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με τους οποίους λαμβάνουμε ή/και παρέχουμε υπηρεσίες για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων μας, με τους οποίους έχουμε συμβατικές σχέσεις, με τους οποίους συνεργαζόμαστε και σε δικαστικές και διοικητικές αρχές αίτησης, εφόσον ληφθούν τα απαραίτητα τεχνικά και διοικητικά μέτρα.

Τα δικαιώματά σας ως το πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία
Σύμφωνα με το άρθρο 11 του KVKK, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ακόλουθα δικαιώματα υποβάλλοντας αίτηση στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων:

Μαθαίνοντας εάν τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία ή όχι,
Εάν τα προσωπικά δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία, ζητώντας πληροφορίες σχετικά,
Μαθαίνοντας τον σκοπό της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και εάν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το σκοπό,
Γνωρίζοντας τα τρίτα μέρη στα οποία διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό,
Αίτημα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση ελλιπούς ή εσφαλμένης επεξεργασίας,
Ζητώντας τη διαγραφή ή την καταστροφή προσωπικών δεδομένων,
Ζητώντας κοινοποίηση των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα εδάφια ε) και στ) σε τρίτα μέρη στα οποία έχουν διαβιβαστεί προσωπικά δεδομένα,
Εναντίωση στην εμφάνιση αποτελέσματος κατά του ίδιου του ατόμου με την ανάλυση των επεξεργασμένων δεδομένων αποκλειστικά μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων,
Έχει το δικαίωμα να απαιτήσει την αποκατάσταση της ζημίας σε περίπτωση απώλειας λόγω της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του info@ozelnisantasipoliklinigi.com για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας που αναφέρονται παραπάνω.

Επικοινωνία
Είστε απολύτως ελεύθεροι να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία είναι απαραίτητη μόνο, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική απορρήτου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να μπορείτε να αναλύσετε για να σας εξυπηρετήσουμε. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι τον έχετε αποδεχτεί και για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@ozelnisantasipoliklinigi.com.