İletişim

Tietosuojakäytäntö

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tästä syystä kanssamme jakamasi henkilötietosi ovat arkaluonteisia.

Me, Private Nişantaşı Poliklinikka, rekisterinpitäjänä, tällä tietosuoja- ja henkilötietosuojaselosteella, mitä henkilötietoja käsitellään mihin tarkoitukseen, kenelle ja miksi käsiteltyjä tietoja voidaan jakaa, tietojenkäsittelytapamme ja lailliset syymme; Pyrimme kertomaan sinulle oikeuksistasi käsiteltyjen tietojen suhteen.

Kerätyt henkilötietosi, keräystapa ja oikeudellinen syy
IP-osoitettasi ja käyttäjäagenttitietojasi käytetään vain analytiikkaan ja evästeisiin jne. käsitellään teknologioiden, automaattisten tai ei-automaattisten menetelmien avulla ja joskus hankitaan kolmansilta osapuolilta, kuten analyyttisiltä toimittajilta, mainosverkostoilta, hakutietojen tarjoajilta, teknologian tarjoajilta, tallennetaan, tallennetaan ja päivitetään palvelun puitteissa ja keston aikana ja sopimussuhteemme välillämme oikeutetun edun käsittelyehdon perusteella.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus
Henkilötietosi, jotka jaat meille vain analysoimalla;

Täyttääksemme tarjoamiemme palveluiden vaatimukset parhaalla mahdollisella tavalla,
Varmistaaksemme, että voit käyttää näitä palveluita ja hyötyä niistä mahdollisimman suurella tasolla,
Kehitämme palveluitamme tarpeidesi mukaisesti
Tuoda sinut yhteen laajempien palveluntarjoajien kanssa oikeudellisissa puitteissa
Laista johtuvien velvoitteiden täyttämiseksi (henkilötietojen jakaminen oikeus- ja hallintoviranomaisille pyynnöstä) niitä käsitellään ja päivitetään tarkoituksensa mukaisesti ja mitatusti koko sopimus- ja palvelukauden ajan.

Kenelle ja mihin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot voidaan siirtää
Henkilötietosi, jotka jaat kanssamme; Se voidaan siirtää kolmansille osapuolille, laitoksille ja organisaatioille kotimaassa ja ulkomailla, joiden kanssa vastaanotamme ja/tai tarjoamme palveluja toimintamme toteuttamiseksi, joiden kanssa meillä on sopimussuhteet, joiden kanssa teemme yhteistyötä sekä oikeus- ja hallintoviranomaisille. edellyttäen, että tarvittavat tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet toteutetaan.

Oikeutesi henkilönä, jonka henkilötietoja käsitellään
KVKK:n 11 §:n mukaan jokainen voi käyttää seuraavia oikeuksiaan hakemalla rekisterinpitäjältä:

Oppii, käsitelläänkö henkilötietoja vai ei,
Jos henkilötietoja on käsitelty, pyytää tietoja siitä,
oppia henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja siitä, käytetäänkö niitä tarkoituksen mukaisesti,
Tietäen kolmannet osapuolet, joille henkilötietoja siirretään kotimaassa tai ulkomailla,
Pyydä henkilötietojen oikaisemista, jos niitä on käsitelty puutteellisesti tai virheellisesti,
Pyydä henkilötietojen poistamista tai tuhoamista,
pyytää ilmoittamaan e ja f) alakohdan mukaisesti tehdyistä liiketoimista kolmansille osapuolille, joille henkilötietoja on siirretty,
vastustaa itseään vastaan ​​kohdistuvan tuloksen syntymistä analysoimalla käsiteltyjä tietoja yksinomaan automatisoitujen järjestelmien kautta,
Sillä on oikeus vaatia vahingon korvaamista, jos henkilötietojen laittomasta käsittelystä johtuva menetys.
Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella info@ozelnisantasipoliklinigi.com käyttääksesi yllä lueteltuja oikeuksiasi.

Viestintä
Voit täysin vapaasti hyväksyä tai hylätä henkilötietojesi käsittelyn, mikä on tämän tietosuoja- ja henkilötietojen käsittelykäytännön mukaisesti välttämätöntä vain voidaksemme analysoida sinua palvelemaan. Jos jatkat sivuston käyttöä, oletamme, että olet hyväksynyt sen, ja tarkempia tietoja varten ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@ozelnisantasipoliklinigi.com.