info@ozelnisantasipoliklinigi.com +905527018080 Her gün 08:00 -24:00

İletişim

Rifitoni Përsëri Flokët Tuaj
Transplantimi i flokeve, Transplantimi i mustaqeve te mjekres, Transplantimi i vetullave, PRP, Mesoterapia, Pigmentimi

Trajtimet Tona

Transplanti i Flokeve

Flokët janë një nga elementët më të rëndësishëm në pamjen fizike të njerëzve.Çfarë është transplantimi i

iconFUE, DHI, Metoda e Safirit
Özel Nişantaşı Polikliniği

15 vite përvojë

Në klinikën tonë të certifikuar TURSAB të licencuar nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Turqisë, për t'ju ofruar shërbimin më të mirë para dhe pas operacionit në kuadër të përvojës sonë 15 vjeçare me mjekët tanë specialistë me përvojë, stafin mjekësor profesional dhe. ekip operacioni ne ambjent higjenik ne perputhje me procedurat, turiste te huaj qe vijne ne Turqi per Turizmin Shendetesor dhe Stamboll Ofrojme Transplant Flokesh, Mjerre, Transplant Mustaqesh, Vetulla, Pigmentim Flokesh, PRP, Mesoterapi dhe te gjitha sherbimet Estetike si VIP. Pacientë turq që duan të kryejnë operacione prestigjioze në Turqi.

Author Name

Kryetar i Bordit

Prof. Dr. Serdar Dağ

Rifitoni Përsëri Flokët Tuaj

Transplanti i flokeve Turqia

10+

Vendi

Anglia, Amerika, Gjermania, Bullgaria, Azerbajxhani, Italia, Spanja, Kroacia, Zvicra, Polonia, Iraku...

9000+

Pacienti

Ne ndjekim procesin tuaj për jetën në operacionet tona të fokusuara në kënaqësinë 100% të pacientit.

Procesi i Operimit

Inspektimi dhe planifikimi

Me Inspektimin Online Falas, përcaktohen analizat e flokëve dhe data e operacionit, dhe 10% e operacionit paguhet si paradhënie. Letra e ftesës i dërgohet pacientit. Me marrjen e informacionit të fluturimit të pacientit, bëhet dita e operimit, ora, rezervimi i hotelit me 5 yje dhe planifikimi i transferimit të automjetit Vip dhe dërgohen proceset që duhet të ndiqen para operacionit për të arritur sukses më të mirë nga operacioni.

Icon
Icon

Procesi i operimit

Në ditën e operacionit, pacientit i bëhen analizat e gjakut fillimisht, mjekimi drejtohet nga mjeku, merren planet dhe historia mjekësore e pacientit, nënshkruhet formulari i pëlqimit dhe fillon operacioni.

Kënaqësia e pacientit

Pas operacionit shpjegohen procedurat që do t'i zbatohen pacientit, jepen barnat e nevojshme, shampo, jastëkë, shirita, kapele dhe materiale si certifikatë garancie dhe pacienti shkarkohet të nesërmen pas larjes së parë të flokëve. së bashku. Brenda 1 viti, së pari pacienti ndiqet 1 javë, 1 muaj, 3 muaj, 6 muaj, 9 muaj dhe 12 muaj dhe përfundon procedura.

Icon
Ju lutemi plotësoni formularin për një inspektim falas!

Takimi online

  Mjekët dhe stafi ynë mjekësor

  Ekipi Ynë

  +

  Op. Dr. Toygar Ünveren

  KIRURGJIA PLASTIKE, RIKONSTRUKTIVE DHE ESTETIKE
  +

  Dr. Aziz Kılıç

  MJEK ESTETIK MJEKËSOR
  +

  Prof. Dr. Serdar Dağ

  Kryetar i Bordit
  Counter #i 5
  Teknika e transplantit të flokëve
  Counter #i 4
  Teknika e transplantimit të vetullave
  Counter #i 3
  Teknika transplantimit të mjekrës
  Counter #i 1
  PRP | Teknika e terapisë me plazma
  BG Image play icon Logo Image
  Të gjitha temat kurioze

  Blog

  Eksperiencat e Klientit

  Komentet e pacientit

  Icon
  quote icon

  Një kompani shumë e bukur, shumë e interesuar, shumë e lirë për sa i përket çmimit dhe cilësisë së shërbimit ishte mjaft e lartë. Jo me gjate…

  Author Image

  Jusuf Kandemir

  Inxhinier
  quote icon

  Unë bëra një transplant të mjekrës dhe jam i lumtur që e bëra. Çmime të shkëlqyera shërbim i shkëlqyer. Faleminderit…

  Author Image

  Ufuk Nedimoglu

  Specialist i softuerit
  quote icon

  Që në moshën 23-vjeçare kam preferuar si fjalë dhe zgjidhje qendrën e flokëve doktor. Kam marrë rezultate të shkëlqyera…

  Author Image

  Onur Ozdenler

  Vetëpunësimi
  quote icon

  Ata që po mendojnë për një transplant flokësh duhet të zgjedhin patjetër qendrën e flokëve doktor. Duke qeshur p…

  Author Image

  Tanturku Ujgur

  Dizajneri

  Partnerët tanë