İletişim

Anestezi pa Dhimbje

Përpara se të fillojmë të gjitha procedurat e heqjes së folikulit të qimeve (graftit) FUE, ne fillojmë proceset tuaja të transplantimit të flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave me pajisjen tonë të Anestezisë pa dhimbje, përveç anestezisë lokale, në mënyrë që operacionet tuaja të jenë pa dhimbje.

Experience Background

15 vite përvojë

Operacioni fillon me aplikimin e anestezisë së infiltrimit lokal. Ne përdorim në mënyrë rutinore një pajisje specifike - një injektor jet pa gjilpërë; ky është një injeksion pneumatik që ofron një anestezi lokale krejtësisht pa dhimbje dhe të rehatshme në fillim të operacionit. Kjo është një teknikë inovative e adoptuar nga ne për të qetësuar mendjen e pacientit dhe për ta bërë përvojën e tyre me ne pa shqetësime dhe komode. Pajisja e përdorur për këtë teknikë të veçantë quhet Dermojet, është një pajisje e ngjashme me armën që e aplikon ilaçin anestetik me presion në vend që ta injektojë me gjilpërë.

    Ju lutem na kontaktoni!

    Inspektim falas