info@ozelnisantasipoliklinigi.com +905527018080 Her gün 08:00 -24:00

İletişim

Dr. Aziz Kılıç

Kam mbaruar shkollën e mjekësisë në vitin 1981. Pas punës sime në shërbimin e detyrueshëm dhe në institucionet shëndetësore private, në vitin 1990 themelova qendrën time shëndetësore. Në këto vite, kur koncepti i Estetikës Mjekësore ende nuk ishte formuar, kuptova se kërkesat e trajtimit estetik të pacientëve të mi nuk ishin një kërkesë arbitrare dhe luksoze. Vura re se të qenit/jo në paqe me veten është një problem i rëndësishëm psiko-social.

Përfitova veçanërisht nga ekspertë të Estetikës Mjekësore Franceze dhe Italiane. Trajtimet me botoks, mbushës dhe celulitin janë bërë të lehta për t’u bërë me produktet e zhvilluara dhe aplikimet e injektimit. Me zhvillimin e teknologjive në fushën e estetikës; Ne kemi arritur rezultate të kënaqshme falë ultratingujve sipërfaqësorë dhe të thellë dhe aplikimeve Rope Applications (lift face lift), veçanërisht në zonën e fytyrës.

Unë i kam kundërshtuar gjithmonë praktikat estetike që duken të panatyrshme dhe i bëjnë njerëzit të duken jashtë personalitetit të tyre. Më duket e këndshme që kërkesat për një pamje natyrale dhe në formë janë shtuar vitet e fundit. Në vitin 2005 mora Certifikatën e Mjekut të Estetikës Mjekësore, e cila u dha për herë të parë në vendin tonë, si rezultat i provimeve të kryera nga Ministria e Shëndetësisë. Përkatësisht; Kam punuar si praktikues dhe mjek i përgjegjshëm në Qendrat Estetike në Beykoz Acarcent, Nişantaşı dhe Etiler. Unë ende po i pranoj pacientët e mi në Qendrën Estetike DC Younglife, e cila u krijua në 2019.

TRAJNIMET, KONGRESI DHE KONFERENCA

  • Ministria e Shëndetësisë Praktikat Mjekësore Estetike
  • Shoqata e Estetikës Mjekësore Trajnim për Mesoterapinë dhe Aplikimet Laser 
  • Mbushje Estetike dhe Aplikime Mesoterapie

Dr. Aziz Kılıç

MJEK ESTETIK MJEKËSOR

Inspektim Falas