info@ozelnisantasipoliklinigi.com +905527018080 Her gün 08:00 -24:00

İletişim

Op. Dr. Toygar Ünveren

I lindur në Adana në vitin 1980, Dr. Ünveren përfundoi arsimin fillor, të mesëm dhe të mesëm në Adana, dhe më pas përfundoi studimet mjekësore në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit İzmir Dokuz Eylül. Ai përfundoi specializimin e tij për Kirurgji Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Düzce, Departamenti i Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike në 5.5 vjet. Dr. Ai pati mundësinë të përmirësohej duke marrë pjesë në operacione me kirurgë plastikë kryesorë, veçanërisht Ricardo Cavalcanti Ribeiro. Pas përfundimit të specializimit, ai punoi në Spitalin Shtetëror të Mushit për 1.5 vjet për të kryer shërbimin e detyrueshëm dhe më pas punoi në Spitalin Trajnues dhe Kërkimor të Stambollit Haseki për 1 vit. Që nga viti 2015, Ünveren dha dorëheqjen nga shërbimi civil dhe filloi të punonte si mjek privat.

TRAJNIMET

 • Santa Casa da Misericórdia do Rio de Janeiro në 28a Enfermaria Setor
 • Cirurgia Plastica – Dr. Ricardo Cavalcanti Ribeiro
 • maj 2010 – qershor 2010 (1 muaj)
 • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Duzçes
 • Kirurgjia Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike A.D.
 • Ekspertizë
 • 2006-2012
 • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Dokuz Eylul,
 • Liçensë
  1999-2005

CERTIFIKATA

 • Certifikata e kursit të mikrokirurgjisë – Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Shişli Etfal Klinika e Kirurgjisë Plastike dhe Rindërtuese | 01-15.07.2007
 • Parimet dhe Praktikat Bazë të Kirurgjisë Maksilofaciale – Shoqata e Kirurgëve Maksilofaciale | 14-15 mars 2007, Uludag/Bursa
 • Programi i Miratuar i Fellowship-it të Trajnimit për Konturimin e Trupit të Asistuar me Ultratinguj – Vaser | 12 – 14 gusht 2016
 • Inf. 28. Of Hospital Santa Casa da Misericordia do Rio de Janeiro – Bursë e Kirurgjisë Plastike, Rindërtuese dhe Estetike në Brazil | 01.05.2010-01.06.2010
 • Kurs Trajnimi për – Modelet e Kafshëve Crania-Maksilofaciale | 28-31 korrik 2010, Ankara, Turqi

ANËTARËSIMET

 • Shoqata Turke e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike
 • Shoqata Turke e Kirurgjisë Estetike Plastike

PUBLIKIME, SEMINARE DHE FJALA

EKSPERIENCA

 • Puthje. Dr. Praktika Toygar Unveren
  Specialist i Kirurgjisë Plastike
  Tetor 2020 – sot (7 muaj)
 • Qendra e Stambollit
  Specialist i Kirurgjisë Plastike
  Dhjetor 2014 – Tetor 2020 (5 vjet 11 muaj)
 • Spitali Trajnues dhe Kërkimor Haseki
  Specialist i Kirurgjisë Plastike
  Maj 2014 – Dhjetor 2014 (8 muaj)
 • Spitali Shtetëror i Mushit
  Specialist i Kirurgjisë Plastike
  Nëntor 2012 – Prill 2014 (1 vit 6 muaj)

Op. Dr. Toygar Ünveren

KIRURGJIA PLASTIKE, RIKONSTRUKTIVE DHE ESTETIKE

Inspektim Falas