info@ozelnisantasipoliklinigi.com +905527018080 Her gün 08:00 -24:00

İletişim

Prof. Dr. Serdar Dağ

Ai u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë në Cerrahpaşa. Pasi mori ekspertizën e tij nga Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa, Dr. Serdar Dağ u bë profesor i asociuar në 2005 dhe profesor në 2014. Deri më sot, ai ka punuar si mjek neurolog në Spitalin Ndërkombëtar, Grupin Shëndetësor Acıbadem dhe Spitalin Memorial. Në të njëjtën kohë, ai vazhdoi si mjek praktike gjatë kësaj kohe. Ai ende vazhdon të shohë pacientë me ekipin e tij në departamentin e Neuro-psikiatrisë të DC Practice Group, themeluesi i të cilit është ai.

Prof. Dr. Serdar Dağ

Kryetar i Bordit

Inspektim Falas