info@ozelnisantasipoliklinigi.com +905527018080 Her gün 08:00 -24:00

İletişim

Prof. Dr. Serdar Dağ

Prof. Dr. Serdar Dağ Ai u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë në Cerrahpaşa. Pasi mori ekspertizën e tij nga Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa, Dr. Serdar Dağ u bë profesor i asociuar në 2005 dhe profesor në 2014. Deri më sot, ai ka punuar si mjek neurolog në Spitalin Ndërkombëtar, Grupin Shëndetësor Acıbadem dhe Spitalin Memorial. […]

Dr. Aziz Kılıç

Dr. Aziz Kılıç Kam mbaruar shkollën e mjekësisë në vitin 1981. Pas punës sime në shërbimin e detyrueshëm dhe në institucionet shëndetësore private, në vitin 1990 themelova qendrën time shëndetësore. Në këto vite, kur koncepti i Estetikës Mjekësore ende nuk ishte formuar, kuptova se kërkesat e trajtimit estetik të pacientëve të mi nuk ishin një […]

Op. Dr. Toygar Ünveren

Op. Dr. Toygar Ünveren I lindur në Adana në vitin 1980, Dr. Ünveren përfundoi arsimin fillor, të mesëm dhe të mesëm në Adana, dhe më pas përfundoi studimet mjekësore në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit İzmir Dokuz Eylül. Ai përfundoi specializimin e tij për Kirurgji Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit […]