İletişim

Mjekët dhe stafi ynë mjekësor

Rreth Nesh

Është zgjedhja numër një e pacientëve që vijnë në Turqi për Flokë, Mjekër, Mustaqe, Transplant Vetullash, PRP, Pigmentim, Mesoterapi.

Mjekët dhe stafi ynë mjekësor

+

Op. Dr. Toygar Ünveren

KIRURGJIA PLASTIKE, RIKONSTRUKTIVE DHE ESTETIKE
+

Dr. Aziz Kılıç

MJEK ESTETIK MJEKËSOR
+

Prof. Dr. Serdar Dağ

Kryetar i Bordit

Si familje poliklinike Private Nişantaşı, prej 15 vitesh shërbejmë në qendrën e mjekëve në rrugën Nişantaşı Abdi İpekçi me ekipin tonë të mjekëve nga të gjitha degët dhe me përvojë në këtë fushë. Synimi ynë është të ofrojmë shërbimin VIP me mjekët tanë me përvojë në klinikën tonë, e cila u ka dhënë të gjithë statusin ligjor pacientëve tanë të transplantit të flokëve dhe estetikës që vijnë në Turqi dhe klinikën tonë në përputhje me përvojën tonë dhe pacientët që i shërbejmë prej 15 vitesh. në fushën e mbjelljes së flokëve dhe estetikës.

Është prioriteti ynë që pacientët tanë të ndihen të sigurt dhe rehat kur vijnë në klinikën tonë. Jemi krenarë që kemi kryer transplant flokësh dhe operacione estetike me cilësi të lartë, të klasit botëror, në shoqërinë e kirurgëve tanë specialistë plastikë të certifikuar nga ISHRS, për mijëra njerëz që kanë ardhur në vendin tonë nga e gjithë bota.

Si poliklinikë private Nişantaşı, stafi ynë Akademik Specialist, pajisjet e avancuara teknologjike dhe klinika multidisiplinare u kanë shërbyer mbi 15000 pacientëve. Ne garantojmë që ju do të largoheni nga klinika jonë me rezultatet më të mira, duke e kthyer transplantin e flokëve në një art dhe duke mbajtur kënaqësinë e pacientit në plan të parë, në bashkëpunim me partnerë të besueshëm në të gjithë Evropën dhe Amerikën.Ne shpallim suksesin tonë në të gjithë botën. Ne jemi të lumtur t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë me standardet ndërkombëtare të cilësisë në Turqi me ekipin dhe mjekët tanë me përvojë, të cilët janë plotësisht të pajisur dhe kanë të gjitha dokumentet e nevojshme.

Prof. Dr. Serdar Dağ

Kryetar i Bordit

Experience Background

15 vite përvojë

Në klinikën tonë të certifikuar TURSAB të licencuar nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Turqisë, për t'ju ofruar shërbimin më të mirë para dhe pas operacionit në kuadër të përvojës sonë 15 vjeçare me mjekët tanë specialistë me përvojë, stafin mjekësor profesional dhe. ekip operacioni ne ambjent higjenik ne perputhje me procedurat, turiste te huaj qe vijne ne Turqi per Turizmin Shendetesor dhe Stamboll Ofrojme Transplant Flokesh, Mjerre, Transplant Mustaqesh, Vetulla, Pigmentim Flokesh, PRP, Mesoterapi dhe te gjitha sherbimet Estetike si VIP. Pacientë turq që duan të kryejnë operacione prestigjioze në Turqi.

    Ju lutem na kontaktoni!

    Inspektim falas