İletişim

Operacionet Tona

Trajtimet Tona

Transplanti i Flokeve

Flokët janë një nga elementët më të rëndësishëm në pamjen fizike të njerëzve.Çfarë është transplantimi i

Më shumë informacion

Transplanti i flokeve Turqia

bg icon
Icon

Mbështetje për përkthyes 7 x 24

Mbështetja e përkthyesit ofrohet në gjuhën amtare, veçanërisht në anglisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, bullgarisht dhe arabisht.

+Më shumë informacion
bg icon
Icon

Transferimi i automjetit VIP

Ne ju mbështesim në përfundimin e operacionit tuaj në mënyrë cilësore me automjetet që u kemi ndarë pa pagesë pacientëve tanë.

+Më shumë informacion
bg icon
Icon

Akomodimi ne Hotel 5*

Ne ofrojmë akomodim falas për 2 ditë para dhe pas operacionit për të gjithë pacientët tanë.

Experience Background

15 vite përvojë

Në klinikën tonë të certifikuar TURSAB të licencuar nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Turqisë, për t'ju ofruar shërbimin më të mirë para dhe pas operacionit në kuadër të përvojës sonë 15 vjeçare me mjekët tanë specialistë me përvojë, stafin mjekësor profesional dhe. ekip operacioni ne ambjent higjenik ne perputhje me procedurat, turiste te huaj qe vijne ne Turqi per Turizmin Shendetesor dhe Stamboll Ofrojme Transplant Flokesh, Mjerre, Transplant Mustaqesh, Vetulla, Pigmentim Flokesh, PRP, Mesoterapi dhe te gjitha sherbimet Estetike si VIP. Pacientë turq që duan të kryejnë operacione prestigjioze në Turqi.

    Ju lutem na kontaktoni!

    Inspektim falas