İletişim

Integritetspolicy

Din säkerhet är viktig för oss. Av denna anledning är dina personuppgifter som du kommer att dela med oss ​​känsligt skyddade.

Vi, Private Nişantaşı Polyclinic, som personuppgiftsansvarig, med denna integritets- och personuppgiftsskyddspolicy, vilka personuppgifter som kommer att behandlas för vilket ändamål, med vem och varför de behandlade uppgifterna kan delas, vår databehandlingsmetod och våra juridiska skäl; Vi strävar efter att upplysa dig om dina rättigheter angående dina behandlade uppgifter.

Dina insamlade personuppgifter, insamlingsmetod och juridiska skäl
Din IP-adress och användaragentinformation används endast för analyser och cookies etc. kommer att behandlas med hjälp av teknologier, automatiska eller icke-automatiska metoder och ibland erhållas från tredje part såsom analytiska leverantörer, annonsnätverk, sökinformationsleverantörer, teknikleverantörer, registreras, lagras och uppdateras, inom ramen för och varaktigheten för tjänsten och avtalsförhållande mellan oss, på grundval av villkoret för behandling av legitima intressen. .

Syftet med att behandla dina personuppgifter
Dina personuppgifter som du delar med oss ​​endast genom att analysera;

För att uppfylla kraven för de tjänster vi erbjuder på bästa sätt,
För att säkerställa att dessa tjänster kan nås av dig och dra nytta på maximal nivå,
Att utveckla våra tjänster i linje med dina behov
För att föra dig samman med bredare tjänsteleverantörer inom juridiska ramar
För att uppfylla de skyldigheter som följer av lagen (delning av personuppgifter med rättsliga och administrativa myndigheter på begäran) kommer den att behandlas och uppdateras i enlighet med dess syfte och på ett avvägt sätt under hela kontrakts- och tjänsteperioden.

Till vem och för vilka ändamål kan de insamlade personuppgifterna överföras
Dina personuppgifter du delar med oss; Det kan överföras till tredje parter, institutioner och organisationer hemma och utomlands, med vilka vi tar emot och/eller tillhandahåller tjänster för att utföra vår verksamhet, med vilka vi har avtalsförbindelser, som vi samarbetar med, och till rättsliga och administrativa myndigheter vid begäran, förutsatt att nödvändiga tekniska och administrativa åtgärder vidtas.

Dina rättigheter som den person vars personuppgifter behandlas
Enligt artikel 11 i KVKK kan alla använda följande rättigheter genom att vända sig till den personuppgiftsansvarige:

Att lära sig om personuppgifter behandlas eller inte,
Om personuppgifter har behandlats, begär information om det,
Att lära sig syftet med att behandla personuppgifter och om de används i enlighet med syftet,
Att känna till de tredje parter till vilka personuppgifter överförs hemma eller utomlands,
Begär rättelse av personuppgifter vid ofullständig eller felaktig behandling,
Begär radering eller förstörelse av personuppgifter,
Begär underrättelse om de transaktioner som gjorts enligt styckena (e) och (f) till tredje part till vilken personuppgifter har överförts,
Att invända mot uppkomsten av ett resultat mot personen själv genom att analysera de behandlade uppgifterna uteslutande genom automatiserade system,
Den har rätt att kräva ersättning för skadan vid förlust på grund av olaglig behandling av personuppgifter.
Du kan kontakta oss via info@ozelnisantasipoliklinigi.com för att utöva dina rättigheter som anges ovan.

Kommunikation
Du är helt fri att acceptera eller avvisa behandlingen av dina personuppgifter, vilket endast är nödvändigt, i enlighet med denna integritets- och personuppgiftspolicy, för att kunna analysera för att tjäna dig. Om du fortsätter att använda sidan antar vi att du har accepterat den, och för mer detaljerad information, tveka inte att kontakta oss via e-postadressen info@ozelnisantasipoliklinigi.com.